Резултати

еНаука >  Резултати >  Characterization of the Volatile Composition of Essential Oils of Some Lamiaceae Spices and the Antimicrobial and Antioxidant Activities of the Entire Oils
Назив: Characterization of the Volatile Composition of Essential Oils of Some Lamiaceae Spices and the Antimicrobial and Antioxidant Activities of the Entire Oils
Аутори: Bozin Biljana ; Mimica-Dukić Neda ; Simin Nataša  ; Anačkov Goran  
Година: 2006
Публикација: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
1520-5118 Journal of Agricultural and Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 54 br. 5 str. 1822-1828
DOI: 10.1021/jf051922u
WoS-ID: 000236037000043
Scopus-ID: 2-s2.0-33645460501
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/592522
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=8742&source=eNauka&language=en
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026758325#izum.si
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

662
SCOPUSTM
430
OpenCitations
568
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.