Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Characterization of the Volatile Composition of Essential Oils of Some Lamiaceae Spices and the Antimicrobial and Antioxidant Activities of the Entire Oils
Naziv: Characterization of the Volatile Composition of Essential Oils of Some Lamiaceae Spices and the Antimicrobial and Antioxidant Activities of the Entire Oils
Autori: Bozin Biljana ; Mimica-Dukić Neda ; Simin Nataša  ; Anačkov Goran  
Godina: 2006
Publikacija: Journal of Agricultural and Food Chemistry
ISSN: 0021-8561 Journal of Agricultural and Food Chemistry Pretraži identifikator
1520-5118 Journal of Agricultural and Food Chemistry Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 54 br. 5 str. 1822-1828
DOI: 10.1021/jf051922u
WoS-ID: 000236037000043
Scopus-ID: 2-s2.0-33645460501
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/592522
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=8742&source=eNauka&language=en
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1026758325#izum.si
M-kategorija: 
21aM21a - Rad u međ. časopisu izuzetnih vrednosti

662
SCOPUSTM
430
OpenCitations
568
WEB OF SCIENCETM
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.