Резултати

еНаука >  Резултати >  Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate.
Назив: Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate.
Аутори: Nastasijević, Ivan  ; Bošković, Marija  ; Glišić, Milica  
Година: 2022
Публикација: Present Knowledge in Food Safety - A Risk Based Approach Throughout the Food Chain
Издавач: Elsevier
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-12-819470-6 Претражи идентификатор
Колација: vol. n/a str. 412-438
DOI: 10.1016/B978-0-12-819470-6.00002-0
Scopus-ID: 2-s2.0-85142753909
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2572
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/598490
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

8
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.