Резултати
еНаука >
Резултати >
Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate.

Назив: | Abattoir Hygiene. Chapter 29. Section: Changes in pathogenic microbiological contamination of food pre- and post- farm gate. | Аутори: | Nastasijević, Ivan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Present Knowledge in Food Safety - A Risk Based Approach Throughout the Food Chain | Издавач: | Elsevier | Тип резултата: | Поглавље у монографији | ISBN: | 978-0-12-819470-6![]() ![]() |
Колација: | vol. n/a str. 412-438 | DOI: | 10.1016/B978-0-12-819470-6.00002-0 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85142753909 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2572 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/598490 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.