Резултати

еНаука >  Резултати >  Can polyphenoles be used as natural preservatives in fermented sausages?
Назив: Can polyphenoles be used as natural preservatives in fermented sausages?
Остали називи: Da li polifenoli mogu da se koriste kao prirodni konzervansi u fermentisanim kobasicama?
Аутори: Nikolić, Aleksandra  ; Đorđević, Vesna  ; Parunović, Nenad  ; Stefanović, Srđan  ; Đurić, Spomenka  ; Babić, Jelena  ; Vasilev, Dragan  
Година: 2020
Публикација: Acta Veterinaria-Beograd
ISSN: 0567-8315 Acta Veterinaria, Beograd Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 70 br. 2 str. 219-237
DOI: 10.2478/acve-2020-0016
WoS-ID: 000540849900006
Scopus-ID: 2-s2.0-85087820664
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/598494
https://repo.niv.ns.ac.rs/xmlui/handle/123456789/326
https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/1865
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

5
SCOPUSTM
4
OpenCitations
4
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.