Резултати

еНаука >  Резултати >  In situ transformation of sucrose in maple syrup in order to produce fructo-oligosaccharide enriched product
Назив: In situ transformation of sucrose in maple syrup in order to produce fructo-oligosaccharide enriched product
Аутори: Veljković, Milica  ; Simović, Milica  ; Petrov Ivanković, Anja  ; Vukoičić, Ana  ; Banjanac, Katarina  ; Bezbradica, Dejan  
Година: 2022
Публикација: Book of Abstracts / 10th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists, 30.11.-2.12.2022, Zagreb
ISSN: 2975-4313 Претражи идентификатор
Издавач: Zagreb : Croatian Society of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 152-153
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/603556
http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/5993
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.