Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparison of chemical composition and fatty acid profile of traditional meat products from Croatia and Montenegro
Назив: Comparison of chemical composition and fatty acid profile of traditional meat products from Croatia and Montenegro
Аутори: Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Vujačić, Vesna; Milićević, Dragan  ; Buneta, Anamarija; Šušnjić, Saša; Lukanić, Ingrid; Krešić, Greta
Година: 2021
Публикација: Journal of Food Quality
ISSN: 0146-9428 Journal of Food Quality Претражи идентификатор
Издавач: Wiley Hindawi
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 2021 str. 1-10
DOI: 10.1155/2021/5586436
WoS-ID: 000680194500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85111567515
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604866
https://unilib.phaidrabg.rs/o:157
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

9
SCOPUSTM
1
OpenCitations
9
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.