Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparison of chemical composition and fatty acid profile of traditional meat products from Croatia and Montenegro
Назив: | Comparison of chemical composition and fatty acid profile of traditional meat products from Croatia and Montenegro | Аутори: | Pleadin, Jelka; Lešić, Tina; Vujačić, Vesna; Milićević, Dragan ; Buneta, Anamarija; Šušnjić, Saša; Lukanić, Ingrid; Krešić, Greta | Година: | 2021 | Публикација: | Journal of Food Quality | ISSN: | 0146-9428 Journal of Food Quality Претражи идентификатор | Издавач: | Wiley Hindawi | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 2021 str. 1-10 | DOI: | 10.1155/2021/5586436 | WoS-ID: | 000680194500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85111567515 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/604866 https://unilib.phaidrabg.rs/o:157 |
М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.