Резултати
еНаука >
Резултати >
Determination of carbendazim residues in fruit juices by liquid chromatography-tandem mass spectrometry
| Назив: | Determination of carbendazim residues in fruit juices by liquid chromatography-tandem mass spectrometry | Аутори: | Grujić, Svetlana |
Година: | 2005 | Публикација: | Food Additives and Contaminants | ISSN: | 0265-203X Food Additives and Contaminants Претражи идентификатор |
Издавач: | Taylor & Francis | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 22 br. 11 str. 1132-1137 | DOI: | 10.1080/02652030500352863 | WoS-ID: | 000233851900009 | Scopus-ID: | 2-s2.0-31644443943 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/605439 http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6052 https://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6052 |
М-категорија: | 21aM21a - Водећи међународни часопис категорије M21a |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.