Резултати

еНаука >  Резултати >  Controlled Release Systems for Food Application
Назив: Controlled Release Systems for Food Application
Аутори: Đorđević, Verica  ; Balanč, Bojana  ; Kalušević, Ana ; Volić, Mina  ; Obradović, Nataša  ; Petrović, Predrag; Bugarski, Branko  
Година: 2022
Публикација: Encapsulation in Food Processing and Fermentation
Издавач: CRC Press
Тип резултата: Поглавље у монографији
ISBN: 978-0-367-25831-3
Колација: str. 142-171
URI: http://TechnoRep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6128
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/606366
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200135 (Univerzitet u Beogradu, Tehnološko-metalurški fakultet)
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.