Резултати

еНаука >  Резултати >  Low-pressure plasma modification of the rheological properties of tapioca starch
Назив: Low-pressure plasma modification of the rheological properties of tapioca starch
Аутори: Zhang, Kexin; Zhang, Zhihang; Zhao, Ming; Milosavljević, Vladimir  ; Cullen, P. J.; Scally, Laurence; Sun, Da Wen; Tiwari, Brijesh K.
Година: 2022
Публикација: Food Hydrocolloids
ISSN: 0268-005X Food Hydrocolloids Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 125 str. 107380-107380
DOI: 10.1016/j.foodhyd.2021.107380
WoS-ID: 000742700700002
Scopus-ID: 2-s2.0-85123176307
URI: https://physrep.ff.bg.ac.rs/handle/123456789/570
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/607581
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

44
SCOPUSTM
8
OpenCitations
38
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.