Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj sojine ljuske na osobine testa za proizvodnju čajnog peciva
Назив: Uticaj sojine ljuske na osobine testa za proizvodnju čajnog peciva
Influence of soybean husk on cookie dough
Аутори: Petrović, Jovana  ; Pajin, Biljana  ; Lončarević, Ivana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Nikolić, Ivana  ; Doroslovac, Jovana; Zarić, Danica  
Година: 2022
Публикација: Zbornik radova - Proceedings / 63. savetovanje "Proizvodnja i prerada uljarica" sa međunarodnim učešćem - 63rd Conference "Production and Processing of Oilseeds" with international participation, Herceg Novi, 26. jun - 1. jul 2022.
Издавач: Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad
Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo
Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje"
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-154-4 Претражи идентификатор
Колација: str. 185-192
VBS COBISS: 75697929
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/608628
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/75697929#izum.si
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.