Резултати
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Uticaj sojine ljuske na osobine testa za proizvodnju čajnog peciva Influence of soybean husk on cookie dough |
Аутори: | Petrović, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Zbornik radova - Proceedings / 63. savetovanje "Proizvodnja i prerada uljarica" sa međunarodnim učešćem - 63rd Conference "Production and Processing of Oilseeds" with international participation, Herceg Novi, 26. jun - 1. jul 2022. | Издавач: | Novi Sad: Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet Novi Sad Novi Sad: Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad: DOO "Industrijsko bilje" |
Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-154-4![]() ![]() |
Колација: | str. 185-192 | VBS COBISS: | 75697929 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/608628 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/75697929#izum.si |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.