Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u zamrznutom svinjskom mesu

Назив: | Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u zamrznutom svinjskom mesu | Аутори: | Petrović, Ljiljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Tehnologija mesa / Meat Technology | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Beograd: Institut za higijenu i tehnologiju mesa | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 51 br. 1 str. 18-26 | VBS COBISS: | 200441356 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/200441356#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/627506 |
М-категорија: | 52M52 - Национални часопис категорије M52 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.