Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u zamrznutom svinjskom mesu
Назив: Uticaj vremena skladištenja na tok lipidne oksidacije u zamrznutom svinjskom mesu
Аутори: Petrović, Ljiljana ; Ivanović, Snežana  ; Šojić, Branislav  ; Mandić, Anamarija  ; Tasić, Tatjana  ; Džinić, Natalija ; Tomović, Vladimir  
Година: 2010
Публикација: Tehnologija mesa / Meat Technology
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Beograd: Institut za higijenu i tehnologiju mesa
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 51 br. 1 str. 18-26
VBS COBISS: 200441356
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/200441356#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/627506
М-категорија: 
52M52 - Национални часопис категорије M52

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.