Резултати
еНаука >
Резултати >
The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures

Назив: | The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures | Аутори: | Vesković-Moračanin, Slavica M. ![]() ![]() |
Година: | 2009 | Публикација: | Tehnologija mesa | ISSN: | 0494-9846![]() ![]() |
Издавач: | Beograd : [Industrija mesa Jugoslavije] | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. God. 50 br. 1/2 str. 60-67 | VBS COBISS: | 175675404 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/175675404#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/640462 |
М-категорија: | 51M51 - Водећи национални часопис категорије M51 |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.