Резултати

еНаука >  Резултати >  The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures
Назив: The Microbiological Ecosystem of Traditional Fermented Sausages in Serbia - Possibility to Create our Own Starter Cultures
Аутори: Vesković-Moračanin, Slavica M.  ; Obradović, Dragojlo
Година: 2009
Публикација: Tehnologija mesa
ISSN: 0494-9846 Tehnologija mesa Претражи идентификатор
Издавач: Beograd : [Industrija mesa Jugoslavije]
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. God. 50 br. 1/2 str. 60-67
VBS COBISS: 175675404
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/175675404#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/640462
М-категорија: 
51M51 - Водећи национални часопис категорије M51

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.