Резултати
еНаука >
Резултати >
Colour Analysis Method Applied to Browning of "Pesto" Spreads Preserved With Organic Acids And Lactoferrin
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Colour Analysis Method Applied to Browning of "Pesto" Spreads Preserved With Organic Acids And Lactoferrin | Аутори: | Pavlović, Mirjana; Pezo, Lato ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Acta agriculturae Serbica | ISSN: | 0354-9542![]() ![]() |
Издавач: | Čačak : Faculty of Agronomy | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 15 br. 30 str. 151-164 | VBS COBISS: | 516749717 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/516749717#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/641663 |
М-категорија: | 52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.