Резултати

еНаука >  Резултати >  Colour Analysis Method Applied to Browning of "Pesto" Spreads Preserved With Organic Acids And Lactoferrin
Назив: Colour Analysis Method Applied to Browning of "Pesto" Spreads Preserved With Organic Acids And Lactoferrin
Аутори: Pavlović, Mirjana; Pezo, Lato  ; Mitić-Ćulafić, Dragana  ; Ostojić, Sanja  ; Mićović, Vuk; Zlatanović, Snežana  ; Gvozdenović, Jasna
Година: 2010
Публикација: Acta agriculturae Serbica
ISSN: 0354-9542 Acta agriculturae Serbica Претражи идентификатор
Издавач: Čačak : Faculty of Agronomy
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 15 br. 30 str. 151-164
VBS COBISS: 516749717
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/516749717#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/641663
М-категорија: 
52M52 - Рад у истакнутом нац. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.