Резултати

еНаука >  Резултати >  Comparative Examination of the Analysis of beta-lactam antibiotic residues in milk by enzyme, receptor-enzyme, and inhibition procedures
Назив: Comparative Examination of the Analysis of beta-lactam antibiotic residues in milk by enzyme, receptor-enzyme, and inhibition procedures
Аутори: Petrović, Jelena  ; Katić, Vera ; Bugarski, Dejan  
Година: 2008
Публикација: Food analytical methods
ISSN: 1936-9751 Food Analytical Methods Претражи идентификатор
Издавач: New York, NY : Springer Science and Business Media
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 1 br. 2 str. 119-125
DOI: 10.1007/s12161-007-9007-y
WoS-ID: 000262754900006
VBS COBISS: 1024823989
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024823989#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/646262
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

6
OpenCitations
8
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.