Резултати
еНаука >
Резултати >
Comparative Examination of the Analysis of beta-lactam antibiotic residues in milk by enzyme, receptor-enzyme, and inhibition procedures
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Comparative Examination of the Analysis of beta-lactam antibiotic residues in milk by enzyme, receptor-enzyme, and inhibition procedures | Аутори: | Petrović, Jelena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2008 | Публикација: | Food analytical methods | ISSN: | 1936-9751![]() ![]() |
Издавач: | New York, NY : Springer Science and Business Media | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 1 br. 2 str. 119-125 | DOI: | 10.1007/s12161-007-9007-y | WoS-ID: | 000262754900006 | VBS COBISS: | 1024823989 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/1024823989#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/646262 |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
![](/image/opencitations.png)
OpenCitations
![](/image/wos.png)
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.