Резултати

еНаука >  Резултати >  Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages
Назив: Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages
Аутори: Bajčić, Aleksandar  ; Petronijević, Radivoj  ; Suvajdžić, Branko  ; Tomović, Vladimir; Stajković, Silvana  ; Vasilev, Dragan  
Година: 2023
Публикација: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор
Издавач: Journal of Food and Nutrition Research
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 62 br. 1 str. 35-45
WoS-ID: 000965686600004
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2880
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/649767
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd)
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.