Назив: | Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages |
Аутори: | Bajčić, Aleksandar ; Petronijević, Radivoj ; Suvajdžić, Branko ; Tomović, Vladimir; Stajković, Silvana ; Vasilev, Dragan ![](/image/organisations_icon_ico.png) |
Година: | 2023 |
Публикација: | Journal of Food and Nutrition Research |
ISSN: | 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Претражи идентификатор |
Издавач: | Journal of Food and Nutrition Research |
Тип резултата: | Научни чланак |
Колација: | vol. 62 br. 1 str. 35-45 |
WoS-ID: | 000965686600004 |
URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2880 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/649767 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd) |
М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |