Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages
Naziv: Use of inulin-collagen suspension for the total replacement of pork backfat in cooked-emulsified sausages
Autori: Bajčić, Aleksandar  ; Petronijević, Radivoj  ; Suvajdžić, Branko  ; Tomović, Vladimir; Stajković, Silvana  ; Vasilev, Dragan  
Godina: 2023
Publikacija: Journal of Food and Nutrition Research
ISSN: 1336-8672 Journal of Food and Nutrition Research Pretraži identifikator
Izdavač: Journal of Food and Nutrition Research
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 62 br. 1 str. 35-45
WoS-ID: 000965686600004
URI: https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2880
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/649767
Projekat: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200143 (Univerzitet u Beogradu, Fakultet veterinarske medicine)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200134 (Univerzitet u Novom Sadu, Tehnološki fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200050 (Institut za higijenu i tehnologiju mesa, Beograd)
M-kategorija: 
23M23 - Rad u međ. časopisu

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.