Резултати
еНаука >
Резултати >
Fermentation temperature and wort composition influence on Diacetyl and 2,3-pentandione contents in beer

Назив: | Fermentation temperature and wort composition influence on Diacetyl and 2,3-pentandione contents in beer | Аутори: | Pejin, Jelena D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2005 | Публикација: | Зборник Матице српске за природне науке | ISSN: | 0352-4906![]() ![]() |
Издавач: | Нови Сад : Матица српска | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | br. 108 str. 229-238 | VBS COBISS: | 206789639 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/206789639#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/685523 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.