Резултати

еНаука >  Резултати >  Fermentation temperature and wort composition influence on Diacetyl and 2,3-pentandione contents in beer
Назив: Fermentation temperature and wort composition influence on Diacetyl and 2,3-pentandione contents in beer
Аутори: Pejin, Jelena D.  ; Grujić, Olgica ; Markov, Siniša L.  ; Kocić-Tanackov, Sunčica  ; Cvetković, Dragoljub D.  ; Tanackov, Ilija  
Година: 2005
Публикација: Зборник Матице српске за природне науке
ISSN: 0352-4906 Zbornik Matice srpske za prirodne nauke Претражи идентификатор
Издавач: Нови Сад : Матица српска
Тип резултата: Научни чланак
Колација: br. 108 str. 229-238
VBS COBISS: 206789639
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/206789639#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/685523
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.