Резултати
еНаука >
Резултати >
Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe
Назив: | Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe | Аутори: | Lević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Filipčev, Bojana ; Kuljanin, Tatjana | Година: | 2008 | Публикација: | PTEP | ISSN: | 1450-5029 Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Jugoslovensko društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi : Poljoprivredni fakultet | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 12 br. 3 str. 124-126 | VBS COBISS: | 232922631 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/232922631#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/694343 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.