Резултати

еНаука >  Резултати >  Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe
Назив: Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe
Аутори: Lević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Filipčev, Bojana  ; Kuljanin, Tatjana 
Година: 2008
Публикација: PTEP
ISSN: 1450-5029 Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Jugoslovensko društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi : Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 3 str. 124-126
VBS COBISS: 232922631
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/232922631#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/694343
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.