Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe
Naziv: | Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe | Autori: | Lević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Filipčev, Bojana ; Kuljanin, Tatjana | Godina: | 2008 | Publikacija: | PTEP | ISSN: | 1450-5029 Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP Pretraži identifikator | Izdavač: | Novi Sad : Jugoslovensko društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi : Poljoprivredni fakultet | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 12 br. 3 str. 124-126 | VBS COBISS: | 232922631 | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/232922631#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/694343 |
M-kategorija: | Mp kategorija će biti prikazana naknadno. |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.