Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe
Naziv: Promena antioksidativnog potencijala finih kvasnih peciva pri dodavanju voća i povrća osmotski dehidriranom u melasi šećerne repe
Autori: Lević, Ljubinko ; Pribiš, Vjera ; Filipčev, Bojana  ; Kuljanin, Tatjana 
Godina: 2008
Publikacija: PTEP
ISSN: 1450-5029 Časopis za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi / PTEP Pretraži identifikator
Izdavač: Novi Sad : Jugoslovensko društvo za procesnu tehniku i energetiku u poljoprivredi : Poljoprivredni fakultet
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 12 br. 3 str. 124-126
VBS COBISS: 232922631
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/232922631#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/694343
M-kategorija: 
Mp kategorija će biti prikazana naknadno.

Pronađi DOI


Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.