Резултати
еНаука >
Резултати >
Influence of particle diameter on the colour of ground pepper (Capsicum annum L.)
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Influence of particle diameter on the colour of ground pepper (Capsicum annum L.) Uticaj stepena usitnjenosti na boju mlevene začinske paprike (Capsicum annuum L.) |
Аутори: | Tepić Horecki, Aleksandra ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2010 | Публикација: | Acta Periodica Technologica | ISSN: | 1450-7188![]() ![]() |
Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 41 br. 41 str. 87-93 | DOI: | 10.2298/APT1041087T | Scopus-ID: | 2-s2.0-78651286691 | VBS COBISS: | 200828428 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751635 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/200828428#izum.si https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11298 |
Извор метаподатака: | Migrirano iz RIS podataka | М-категорија: | 51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.