Резултати

еНаука >  Резултати >  Influence of particle diameter on the colour of ground pepper (Capsicum annum L.)
Назив: Influence of particle diameter on the colour of ground pepper (Capsicum annum L.)
Uticaj stepena usitnjenosti na boju mlevene začinske paprike (Capsicum annuum L.)
Аутори: Tepić Horecki, Aleksandra  ; Šumić, Zdravko  ; Vukan, Mirjana
Година: 2010
Публикација: Acta Periodica Technologica
ISSN: 1450-7188 Acta periodica technologica Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 41 br. 41 str. 87-93
DOI: 10.2298/APT1041087T
Scopus-ID: 2-s2.0-78651286691
VBS COBISS: 200828428
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/751635
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/200828428#izum.si
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/11298
Извор метаподатака: Migrirano iz RIS podataka
М-категорија: 
51M51 - Рад у врхунском часопису нац. значаја

5
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.