Резултати

еНаука >  Резултати >  Lactate content, total polyphenols and antioxidant activity of selected commercial yogurts from the Serbian market
Назив: Lactate content, total polyphenols and antioxidant activity of selected commercial yogurts from the Serbian market
Аутори: Pokimica, Biljana  ; Popović, Tamara  ; Petrović Ođiano, Gordana  ; Šarac, Ivana  ; Glibetić, Marija  ; Takić, Marija  
Година: 2022
Публикација: Food & Feed Research
ISSN: 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор
Издавач: Novi Sad : Institute for Food Technology
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 49 br. 2 str. 183-193
DOI: 10.5937/ffr49-38791
Scopus-ID: 2-s2.0-85153296427
VBS COBISS: 114347785
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756640
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/114347785#izum.si
http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1337
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.