Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Lactate content, total polyphenols and antioxidant activity of selected commercial yogurts from the Serbian market
Naziv: | Lactate content, total polyphenols and antioxidant activity of selected commercial yogurts from the Serbian market | Autori: | Pokimica, Biljana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Godina: | 2022 | Publikacija: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369![]() ![]() |
Izdavač: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 49 br. 2 str. 183-193 | DOI: | 10.5937/ffr49-38791 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153296427 | VBS COBISS: | 114347785 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756640 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/114347785#izum.si https://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1337 http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1337 |
Projekat: | Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija Republike Srbije, institucionalno finansiranje - 200015 (Univerzitet u Beogradu, Institut za medicinska istraživanja) | M-kategorija: | 24M24 - Vodeći nacionalni časopis kategorije M24 |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.