Резултати
еНаука >
Резултати >
Lactate content, total polyphenols and antioxidant activity of selected commercial yogurts from the Serbian market
Назив: | Lactate content, total polyphenols and antioxidant activity of selected commercial yogurts from the Serbian market | Аутори: | Pokimica, Biljana ; Popović, Tamara ; Petrović Ođiano, Gordana ; Šarac, Ivana ; Glibetić, Marija ; Takić, Marija | Година: | 2022 | Публикација: | Food & Feed Research | ISSN: | 2217-5369 Food and Feed Research Претражи идентификатор | Издавач: | Novi Sad : Institute for Food Technology | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 49 br. 2 str. 183-193 | DOI: | 10.5937/ffr49-38791 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85153296427 | VBS COBISS: | 114347785 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/756640 https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/114347785#izum.si http://rimi.imi.bg.ac.rs/handle/123456789/1337 |
М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.