Резултати
еНаука >
Резултати >
Antioxidant potential of herbs and spices in nitrite-reduced frankfurter sausages
Назив: | Antioxidant potential of herbs and spices in nitrite-reduced frankfurter sausages | Аутори: | Micovic, Nathalie; Kurcubic, Vladimir S. ; Tomovic, Vladimir M.; Suvajdzic, Branko D. ; Miletic, Nemanja M. ; StajkoviC, Silvana S. ; Karabasil, Nedjeljko R. ; Dimitrijevic, Mirjana R. ; Vasilev, Dragan | Година: | 2021 | Публикација: | Fleischwirtschaft | ISSN: | 0015-363X Fleischwirtschaft Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 101 br. 12 str. 97-104 | WoS-ID: | 000731414100053 | URI: | https://vet-erinar.vet.bg.ac.rs/handle/123456789/2617 https://scidar.kg.ac.rs/handle/123456789/19839 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/758761 |
Пројекат: | Ministry of Education, Science and Technological Development, Serbia [451-03-9/2021-14/200143, 451-03-9/2021-14/200134, 451-03-9/2021-14/2000088] | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Miletic, Nemanja | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
4
WEB OF SCIENCETM
WEB OF SCIENCETM
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.