Резултати

еНаука >  Резултати >  Exploring and strengthening the potential of R-phycocyanin from Nori flakes as a food colourant
Назив: Exploring and strengthening the potential of R-phycocyanin from Nori flakes as a food colourant
Аутори: Luka Veličković  ; Ana Simović  ; Nikola Gligorijević  ; Aurélien Thureau; Milica Obradović; Tamara Vasović  ; Georgios Sotiroudis; Maria Zoumpanioti; Annie Brûlet; Tanja Ćirković Veličković;
Година: 2023
Публикација: Food Chemistry
ISSN: 0308-8146 Food Chemistry Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 426 str. 136669-136669
DOI: 10.1016/j.foodchem.2023.136669
WoS-ID: 001034959800001
Scopus-ID: 2-s2.0-85163203565
PMID: 37352716
URI: http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6273
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766219
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/6473
http://cherry.chem.bg.ac.rs/handle/123456789/6420
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Gligorijević, Nikola
М-категорија: 
21aM21a - Рад у међ. часопису изузетних вредности

3
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.