Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach
Назив: Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach
Аутори: Ivana Karabegović  ; Sandra Stamenković-Stojanović  ; Miodrag Lazić ; Natalija Đorđević  ; Bojana Danilović  
Година: 2022
Публикација: Advanced Technologies
ISSN: 2406-2979 Advanced Technologies Претражи идентификатор
Издавач: Leskovac, Tehnoloski fakultet
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 2 str. 26-35
DOI: 10.5937/savteh2202026K
URI: https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/169957641#izum.si
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766613
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.