Резултати
еНаука >
Резултати >
Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach

Назив: | Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach | Аутори: | Ivana Karabegović ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Advanced Technologies | ISSN: | 2406-2979![]() ![]() |
Издавач: | Leskovac, Tehnoloski fakultet | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 11 br. 2 str. 26-35 | DOI: | 10.5937/savteh2202026K | URI: | https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/169957641#izum.si https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766613 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana | М-категорија: | 24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.