Резултати

еНаука >  Резултати >  Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach
Назив: Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach
Аутори: Ivana Karabegović  ; Sandra Stamenković-Stojanović  ; Miodrag Lazić ; Natalija Đorđević  ; Bojana Danilović  
Година: 2022
Публикација: Advanced Technologies
ISSN: 2406-2979 Advanced Technologies
Издавач: Leskovac, Tehnoloski fakultet
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 2 str. 26-35
DOI: 10.5937/savteh2202026K
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766613
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana
М-категорија: 
24M24 - Рад у нац. часопису међ. значаја

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.