Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach
Naziv: Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach
Autori: Ivana Karabegović  ; Sandra Stamenković-Stojanović  ; Miodrag Lazić ; Natalija Đorđević  ; Bojana Danilović  
Godina: 2022
Publikacija: Advanced Technologies
ISSN: 2406-2979 Advanced Technologies
Izdavač: Leskovac, Tehnoloski fakultet
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 11 br. 2 str. 26-35
DOI: 10.5937/savteh2202026K
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766613
Izvor metapodataka: (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana
M-kategorija: 
24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja

Alt metrika
Dimensions

Zahtev za ispravku

Poruka će biti poslata Vašem NIO uredniku

Molimo Vas da unesete sadržaj

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.