Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach
Naziv: | Antimicrobial activity and overall sensory acceptance of fermented goat whey beverage: Process conditions optimization using response surface approach | Autori: | Ivana Karabegović ; Sandra Stamenković-Stojanović ; Miodrag Lazić ; Natalija Đorđević ; Bojana Danilović | Godina: | 2022 | Publikacija: | Advanced Technologies | ISSN: | 2406-2979 Advanced Technologies | Izdavač: | Leskovac, Tehnoloski fakultet | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 11 br. 2 str. 26-35 | DOI: | 10.5937/savteh2202026K | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766613 | Izvor metapodataka: | (Preuzeto iz ORCID-a) Karabegovic, Ivana | M-kategorija: | 24M24 - Rad u nac. časopisu međ. značaja |
Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.