Резултати

еНаука >  Резултати >  A Characterization of content, composition and antioxidant capacity of phenolic compounds in celery roots
Назив: A Characterization of content, composition and antioxidant capacity of phenolic compounds in celery roots
Аутори: Nikolić, Nada  ; Cvetković, Dragan  ; Todorović, Zoran  
Година: 2011
Публикација: Italian Journal of Food Science
ISSN: 1120-1770 Italian Journal of Food Science
Издавач: Chiriotti Editori S p A
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 23 str. 214-219
Scopus-ID: 2-s2.0-79960021565
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/766622
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Cvetković, Dragan
М-категорија: 
23M23 - Рад у међ. часопису

13
SCOPUSTM

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI


Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.