Резултати
еНаука >
Резултати >
Sustainable snack products: Impact of protein- and fiber-rich ingredients addition on nutritive, textural, physical, pasting and color properties of extrudates
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Sustainable snack products: Impact of protein- and fiber-rich ingredients addition on nutritive, textural, physical, pasting and color properties of extrudates | Аутори: | Delić, Jovana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Innovative Food Science & Emerging Technologies | ISSN: | 1466-8564![]() ![]() |
Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 87 str. 103419-103419 | DOI: | 10.1016/j.ifset.2023.103419 | WoS-ID: | 001028742900001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85163895410 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/767888 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz CrossRef-a) Peulic, Tatjana | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.