Резултати

еНаука >  Резултати >  Delving into the Role of Dietary Fiber in Gluten-Free Bread Formulations: Integrating Fundamental Rheological, Technological, Sensory, and Nutritional Aspects
Назив: Delving into the Role of Dietary Fiber in Gluten-Free Bread Formulations: Integrating Fundamental Rheological, Technological, Sensory, and Nutritional Aspects
Аутори: Đorđević, Marijana  ; Đorđević, Miljana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Nikolić, Ivana  ; Šereš, Zita  
Година: 2021
Публикација: Polysaccharides
ISSN: 2673-4176 Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 3 br. 1 str. 59-82
DOI: 10.3390/polysaccharides3010003
WoS-ID: 001119664900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85127025511
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768452
Извор метаподатака: (Preuzeto iz CrossRef-a) Djordjević, Miljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

16
SCOPUSTM
3
OpenCitations
12
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.