Резултати
еНаука >
Резултати >
Appearance and texture of gluten-free bread containing non-germinated and germinated alfalfa seeds
Назив: | Appearance and texture of gluten-free bread containing non-germinated and germinated alfalfa seeds | Аутори: | Đorđević, Marijana ; Đorđević, Miljana ; Šoronja-Simović, Dragana ; Šereš, Zita ; Nikolić, Ivana ; Maravić, Nikola | Година: | 2022 | Публикација: | Book of abstracts / 2nd International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi Sad, 20th-22nd October 2022 | Издавач: | Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad | Тип резултата: | Конференцијски рад | ISBN: | 978-86-6253-160-5 Претражи идентификатор | Колација: | str. 63-63 | DOI: | 10.5281/ZENODO.7326342 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768565 | URL: | https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap-2022/book-of-abstracts.pdf | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Djordjević, Miljana | М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.