Резултати

еНаука >  Резултати >  Appearance and texture of gluten-free bread containing non-germinated and germinated alfalfa seeds
Назив: Appearance and texture of gluten-free bread containing non-germinated and germinated alfalfa seeds
Аутори: Đorđević, Marijana  ; Đorđević, Miljana  ; Šoronja-Simović, Dragana  ; Šereš, Zita  ; Nikolić, Ivana  ; Maravić, Nikola  
Година: 2022
Публикација: Book of abstracts / 2nd International Conference on Advanced Production and Processing, ICAPP, Novi Sad, 20th-22nd October 2022
Издавач: Novi Sad: University of Novi Sad, Faculty of Technology Novi Sad
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-6253-160-5 Претражи идентификатор
Колација: str. 63-63
DOI: 10.5281/ZENODO.7326342
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/768565
URL: https://www.tf.uns.ac.rs/download/icap-2022/book-of-abstracts.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Djordjević, Miljana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.