Резултати
еНаука >
Резултати >
The fermentation kinetics and physicochemical properties of special beer with addition of prokupac grape variety,Kinetika fermentacije i fizičkohemijske karakteristike specijalnih piva sa dodatkom grožđa sorte prokupac
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | The fermentation kinetics and physicochemical properties of special beer with addition of prokupac grape variety,Kinetika fermentacije i fizičkohemijske karakteristike specijalnih piva sa dodatkom grožđa sorte prokupac | Аутори: | Veljovic, M. ![]() ![]() |
Година: | 2015 | Публикација: | Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly | ISSN: | 1451-9372![]() ![]() |
Издавач: | Association of the Chemical Engineers of Serbia | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 21 br. 3 str. 391-397 | DOI: | 10.2298/CICEQ140415041V | Scopus-ID: | 2-s2.0-84940571774 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/769053 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Veljović, Sonja | М-категорија: | 23M23 - Рад у међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.