Резултати

еНаука >  Резултати >  Copper content in kombucha fermented milk products
Назив: Copper content in kombucha fermented milk products
Аутори: Đurović, Ana  ; Kravić, Snežana  ; Suturović, Zvonimir ; Stojanović, Zorica  ; Švarc-Gajić, Jaroslava  ; Brezo, Tanja  ; Vitas, Jasmina  ; Malbaša, Radomir  
Година: 2012
Публикација: Proceedings of 6th Central European Congress on Food, Novi Sad, Serbia, 23-26 May, 2012
Издавач: Novi Sad : University of Novi Sad, Institute of Food Technology
Тип резултата: Конференцијски рад
ISBN: 978-86-7994-027-8 Претражи идентификатор
Колација: vol. 6 str. 828-833
Scopus-ID: 2-s2.0-84961344864
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/770356
https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/5664
URL: http://fins.uns.ac.rs/uploads/zbornici/CEFood-proceedings2012.pdf
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Kravic, Snezana
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.