Резултати

еНаука >  Резултати >  Application of temporal dominance of sensations in sensory profiling of sourdough starter odour
Назив: Application of temporal dominance of sensations in sensory profiling of sourdough starter odour
Аутори: Škrobot D.  ; Tomić J.  ; Dapčević Tamara  ; Maravić N.  ; Jovanov Jasna; Hadnađev Miroslav  
Година: 2022
Публикација: XXXIV Национална конференција процесна техника и енергетика у пољопривреди, XXXIV Национална конференција процесна техника и енергетика у пољопривреди, Сокобања, Србија, 2022, 3-8. април
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: str. 94-95
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131935&source=eNauka&language=en
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/125
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/772714
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131871&source=eNauka&language=en
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/238
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.