Резултати
еНаука >
Резултати >
Application of temporal dominance of sensations in sensory profiling of sourdough starter odour

Назив: | Application of temporal dominance of sensations in sensory profiling of sourdough starter odour | Аутори: | Škrobot D. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | XXXIV Национална конференција процесна техника и енергетика у пољопривреди, XXXIV Национална конференција процесна техника и енергетика у пољопривреди, Сокобања, Србија, 2022, 3-8. април | Тип резултата: | Конференцијски рад | Колација: | str. 94-95 | URI: | https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131935&source=eNauka&language=en http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/125 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/772714 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=131871&source=eNauka&language=en http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/238 |
М-категорија: | Мп категорија ће бити приказана накнадно. |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.