Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactivity and chemical profiling of the Juniperus excelsa, which support its usage as a food preservative and nutraceutical
Назив: Bioactivity and chemical profiling of the Juniperus excelsa, which support its usage as a food preservative and nutraceutical
Аутори: Lesjak, Marija  ; Beara, Ivana  ; Orcić, Dejan  ; Anackov, Goran  ; Knezević, Petar  ; Mrkonjić, Zorica  ; Mimica-Dukić, Neda 
Година: 2017
Публикација: International Journal of Food Properties
ISSN: 1094-2912 International Journal of Food Properties Претражи идентификатор
Издавач: Philadelphia : Taylor & Francis inc.
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 20 str. 1-12
DOI: 10.1080/10942912.2017.1352598
WoS-ID: 000423507700039
Scopus-ID: 2-s2.0-85038609417
URI: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=105658&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/772932
https://redun.educons.edu.rs/handle/123456789/323
URL: https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=105658&source=eNauka&language=en
Пројекат: Биолошки активни природни производи као потенцијални извори нових лекова и дијететских суплемената
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

11
SCOPUSTM
3
OpenCitations
11
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.