Results

eNauka >  Results >  Kritični faktori uspešnosti novih jela u gastronomskoj ponudi beogradskih restorana
Title: Kritični faktori uspešnosti novih jela u gastronomskoj ponudi beogradskih restorana
Critical success factors for new dishes in gastronomic offer of Belgrade restaurants
Authors: Božić, Aleksandra; Milošević, Srđan  
Issue Date: 2021
Publication: Menadžment u hotelijerstvu i turizmu
ISSN: 2620-0279 Menadžment u hotelijerstvu i turizmu Search Idenfier
Publisher: Univerzitet u Kragujevcu - Fakultet za hotelijerstvo i turizam, Vrnjačka Banja
Type: Article
Collation: vol. 9 br. 2 str. 51-62
DOI: 10.5937/menhottur2102051B
URI: https://redun.educons.edu.rs/handle/123456789/441
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/773056
M-category: 
51M51

1
OpenCitations
Altmetric
Dimensions

Find the DOI

Unpaywall

Creative Commons License