Rezultati
eNauka >
Rezultati >
Kritični faktori uspešnosti novih jela u gastronomskoj ponudi beogradskih restorana
Naziv: | Kritični faktori uspešnosti novih jela u gastronomskoj ponudi beogradskih restorana Critical success factors for new dishes in gastronomic offer of Belgrade restaurants |
Autori: | Božić, Aleksandra; Milošević, Srđan ![]() ![]() |
Godina: | 2021 | Publikacija: | Menadžment u hotelijerstvu i turizmu | ISSN: | 2620-0279![]() ![]() |
Izdavač: | Univerzitet u Kragujevcu - Fakultet za hotelijerstvo i turizam, Vrnjačka Banja | Tip rezultata: | Naučni članak | Kolacija: | vol. 9 br. 2 str. 51-62 | DOI: | 10.5937/menhottur2102051B | URI: | https://redun.educons.edu.rs/handle/123456789/441 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/773056 |
M-kategorija: | 51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja |