Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Kritični faktori uspešnosti novih jela u gastronomskoj ponudi beogradskih restorana
Naziv: Kritični faktori uspešnosti novih jela u gastronomskoj ponudi beogradskih restorana
Critical success factors for new dishes in gastronomic offer of Belgrade restaurants
Autori: Božić, Aleksandra; Milošević, Srđan  
Godina: 2021
Publikacija: Menadžment u hotelijerstvu i turizmu
ISSN: 2620-0279 Menadžment u hotelijerstvu i turizmu Pretraži identifikator
Izdavač: Univerzitet u Kragujevcu - Fakultet za hotelijerstvo i turizam, Vrnjačka Banja
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 9 br. 2 str. 51-62
DOI: 10.5937/menhottur2102051B
URI: https://redun.educons.edu.rs/handle/123456789/441
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/773056
M-kategorija: 
51M51 - Rad u vrhunskom časopisu nac. značaja

1
OpenCitations
Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Creative Commons licenca