Резултати

еНаука >  Резултати >  Effect of Type and Concentration of Carrier Material on the Encapsulation of Pomegranate Peel Using Spray Drying Method
Назив: Effect of Type and Concentration of Carrier Material on the Encapsulation of Pomegranate Peel Using Spray Drying Method
Аутори: Šavikin, Katarina  ; Nastić, Nataša  ; Janković, Teodora  ; Bigović, Dubravka  ; Miličević, Borislav; Vidović, Senka  ; Menković, Nebojša; Vladić, Jelena  
Година: 2021
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 10 br. 9 str. 1968-1968
DOI: 10.3390/FOODS10091968
WoS-ID: 000699823000001
Scopus-ID: 2-s2.0-85114052192
PMID: 34574078
PMCID: PMC8468628
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/773567
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Nastić, Nataša
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

25
SCOPUSTM
11
PubMed CentralTM
5
OpenCitations
23
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.