Резултати
еНаука >
Резултати >
Effect of Type and Concentration of Carrier Material on the Encapsulation of Pomegranate Peel Using Spray Drying Method
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Effect of Type and Concentration of Carrier Material on the Encapsulation of Pomegranate Peel Using Spray Drying Method | Аутори: | Šavikin, Katarina ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2021 | Публикација: | Foods | ISSN: | 2304-8158![]() ![]() |
Издавач: | Basel: MDPI | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 10 br. 9 str. 1968-1968 | DOI: | 10.3390/FOODS10091968 | WoS-ID: | 000699823000001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85114052192 | PMID: | 34574078 | PMCID: | PMC8468628 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/773567 | Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Nastić, Nataša | М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.