Резултати

еНаука >  Резултати >  Two-Step Upcycling Process of Lignocellulose into Edible Bacterial Nanocellulose with Black Raspberry Extract as an Active Ingredient
Назив: Two-Step Upcycling Process of Lignocellulose into Edible Bacterial Nanocellulose with Black Raspberry Extract as an Active Ingredient
Аутори: Ponjavić, Marijana  ; Filipović, Vuk  ; Topakas, Evangelos; Karnaouri, Anthi; Živković, Jelena  ; Krgović, Nemanja  ; Mudrić, Jelena  ; Šavikin, Katarina  ; Nikodinović-Runić, Jasmina  
Година: 2023
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 12 br. 16 str. 2995-2995
DOI: 10.3390/foods12162995
WoS-ID: 001055263100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85168887141
PMID: 37627994
PMCID: PMC10453929
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2025
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/775033
Пројекат: BioECOLogics - Value-added biologics through eco-sustainable routes
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.