Rezultati

eNauka >  Rezultati >  Two-Step Upcycling Process of Lignocellulose into Edible Bacterial Nanocellulose with Black Raspberry Extract as an Active Ingredient
Naziv: Two-Step Upcycling Process of Lignocellulose into Edible Bacterial Nanocellulose with Black Raspberry Extract as an Active Ingredient
Autori: Ponjavić, Marijana  ; Filipović, Vuk  ; Topakas, Evangelos; Karnaouri, Anthi; Živković, Jelena  ; Krgović, Nemanja  ; Mudrić, Jelena  ; Šavikin, Katarina  ; Nikodinović-Runić, Jasmina  
Godina: 2023
Publikacija: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Pretraži identifikator
Tip rezultata: Naučni članak
Kolacija: vol. 12 br. 16 str. 2995-2995
DOI: 10.3390/foods12162995
WoS-ID: 001055263100001
Scopus-ID: 2-s2.0-85168887141
PMID: 37627994
PMCID: PMC10453929
URI: https://imagine.imgge.bg.ac.rs/handle/123456789/2025
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/775033
Projekat: BioECOLogics - Value-added biologics through eco-sustainable routes
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200042 (Univerzitet u Beogradu, Institut za molekularnu genetiku i genetičko inženjerstvo)
M-kategorija: 
21M21 - Rad u vrhunskom međ. časopisu

Alt metrika
Dimensions

Pronađi DOI

Unpaywall

Rezultati na eNauka su zaštićeni autorskim pravima i sva prava su zadržana, osim ako nije drugačije naznačeno.