Резултати
Назив: | Characterization of starch edible films with different essential oils addition | Аутори: | Šuput, Danijela ; Lazić, Vera ; Pezo, Lato ; Markov, Siniša ; Vaštag, Žužana ; Popović, Ljiljana ; Radulović, Aleksandra ; Ostojić, Sanja ; Zlatanović, Snežana ; Popović, Senka | Година: | 2016 | Публикација: | Polish Journal of Food and Nutrition Sciences | ISSN: | 1230-0322 Polish Journal of Food and Nutrition Sciences Претражи идентификатор | Издавач: | Olsztyn: Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 66 br. 4 str. 277-285 | DOI: | 10.1515/pjfns-2016-0008 | WoS-ID: | 000388249200005 | Scopus-ID: | 2-s2.0-84988981280 | URI: | https://open.uns.ac.rs/handle/123456789/4322 https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/474 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776044 |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Pezo, Lato | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.