Резултати

еНаука >  Резултати >  Artificial neural network prediction of microbiological quality of beef minced meat processed for fast-food meals
Назив: Artificial neural network prediction of microbiological quality of beef minced meat processed for fast-food meals
Аутори: Ranitović, Aleksandra  ; Pezo, Lato  ; Šovljanski, Olja  ; Tomić, Ana  ; Cvetković, Dragoljub  ; Markov, Siniša  
Година: 2021
Публикација: IOP Conference Series: Earth and Environmental Science
ISSN: 1755-1315 Претражи идентификатор
Издавач: IOP Publishing
Тип резултата: Конференцијски рад
Колација: vol. 854 str. Article number 012091
DOI: 10.1088/1755-1315/854/1/012091
Scopus-ID: 2-s2.0-85120435885
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776052
https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/859
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pezo, Lato
Напомена: 61st International Meat Industry Conference, Zlatibor, 26-29 September 2021
М-категорија: 
Мп категорија ће бити приказана накнадно.

1
SCOPUSTM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Google ScholarTM

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.