Резултати

еНаука >  Резултати >  Bioactive, Mineral and Antioxidative Properties of Gluten-Free Chicory Supplemented Snack: Impact of Processing Conditions
Назив: Bioactive, Mineral and Antioxidative Properties of Gluten-Free Chicory Supplemented Snack: Impact of Processing Conditions
Аутори: Bokić, Jelena  ; Kojić,Jovana  ; Krulj, Jelena  ; Pezo, Lato  ; Banjac, Vojislav  ; Tumbas Šaponjac, Vesna  ; Travičić, Vanja  ; Moreno, Diego; Bodroža-Solarov, Marija  
Година: 2022
Публикација: Foods
ISSN: 2304-8158 Foods Претражи идентификатор
Издавач: Basel: MDPI
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 11 br. 22 str. Article number 3692
DOI: 10.3390/foods11223692
WoS-ID: 000887219300001
Scopus-ID: 2-s2.0-85142489518
PMID: 36429284
PMCID: PMC9688964
URI: https://riofh.iofh.bg.ac.rs/handle/123456789/867
http://oa.fins.uns.ac.rs/handle/123456789/380
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776065
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Pezo, Lato
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
PubMed CentralTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.