Резултати

еНаука >  Резултати >  Thermal degradation kinetics of myrtle leaves ethanol extract (Myrtus communis L.): effect on phenolic compounds content and antioxidant activity
Назив: Thermal degradation kinetics of myrtle leaves ethanol extract (Myrtus communis L.): effect on phenolic compounds content and antioxidant activity
Аутори: Snoussi, Ahmed; Bouacida, Saoussen; Mitić, Milan  ; Arsic, Biljana  ; Hayet Ben Haj Koubaier; Chouaibi, Moncef; Janković, Sonja; Zlatanović, Ivana  ; Mrmošanin, Jelena  ; Stojanović, Gordana  ;
Година: 2022
Публикација: Journal of Food Measurement and Characterization
ISSN: 2193-4126 Journal of Food Measurement and Characterization Претражи идентификатор
Издавач: Springer Science and Business Media {LLC}
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 16 br. 3 str. 2119-2130
DOI: 10.1007/s11694-022-01341-1
WoS-ID: 000754920500001
Scopus-ID: 2-s2.0-85124501541
URI: https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776432
Пројекат: Tunisian Ministry of Higher Education and Scientific Research of Tunisia
Laboratory of Innovation and Valorization for a Sustainable Food Industry
Ministry of Educati
Извор метаподатака: (Preuzeto iz ORCID-a) Zlatanović, Ivana
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

6
SCOPUSTM
6
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.