Резултати
еНаука >
Резултати >
Thermal degradation kinetics of myrtle leaves ethanol extract (Myrtus communis L.): effect on phenolic compounds content and antioxidant activity

Назив: | Thermal degradation kinetics of myrtle leaves ethanol extract (Myrtus communis L.): effect on phenolic compounds content and antioxidant activity | Аутори: | Snoussi, Ahmed; Bouacida, Saoussen; Mitić, Milan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2022 | Публикација: | Journal of Food Measurement and Characterization | ISSN: | 2193-4126![]() ![]() |
Издавач: | Springer Science and Business Media {LLC} | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 16 br. 3 str. 2119-2130 | DOI: | 10.1007/s11694-022-01341-1 | WoS-ID: | 000754920500001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85124501541 | URI: | https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776432 | Пројекат: | Tunisian Ministry of Higher Education and Scientific Research of Tunisia Laboratory of Innovation and Valorization for a Sustainable Food Industry Ministry of Educati |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz ORCID-a) Zlatanović, Ivana | М-категорија: | 22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису |

SCOPUSTM

WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.