Резултати
еНаука >
Резултати >
Cheese Fermented with Human-Derived Limosilactobacillusreuteri DSM 17938 and Mushroom Powders: A NovelPsychobiotic Food with Enhanced Bioactivity andSensory Acceptability
Назив: | Cheese Fermented with Human-Derived Limosilactobacillusreuteri DSM 17938 and Mushroom Powders: A NovelPsychobiotic Food with Enhanced Bioactivity andSensory Acceptability | Аутори: | Jovanović, Ivana ; Vojvodić, Petar; Dina, Tenji ; Tomić, Nina ; Nešić, Jovana; Mitić Ćulafić, Dragana ; Miočinović, Jelena | Година: | 2023 | Публикација: | Fermentation-Basel | ISSN: | 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор | Тип резултата: | Научни чланак | Колација: | vol. 9 br. 8 str. 745-745 | DOI: | 10.3390/fermentation9080745 | WoS-ID: | 001056323200001 | Scopus-ID: | 2-s2.0-85169023686 | URI: | https://dais.sanu.ac.rs/123456789/14876 http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6423 https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132612&source=eNauka&language=en https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776992 |
М-категорија: | 21M21 - Рад у врхунском међ. часопису |
Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.