Резултати

еНаука >  Резултати >  Cheese Fermented with Human-Derived Limosilactobacillusreuteri DSM 17938 and Mushroom Powders: A NovelPsychobiotic Food with Enhanced Bioactivity andSensory Acceptability
Назив: Cheese Fermented with Human-Derived Limosilactobacillusreuteri DSM 17938 and Mushroom Powders: A NovelPsychobiotic Food with Enhanced Bioactivity andSensory Acceptability
Аутори: Jovanović, Ivana  ; Vojvodić, Petar; Dina, Tenji  ; Tomić, Nina  ; Nešić, Jovana; Mitić Ćulafić, Dragana  ; Miočinović, Jelena  
Година: 2023
Публикација: Fermentation-Basel
ISSN: 2311-5637 Fermentation-Basel
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 8 str. 745-745
DOI: 10.3390/fermentation9080745
WoS-ID: 001056323200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85169023686
URI: https://dais.sanu.ac.rs/123456789/14876
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6423
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132612&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776992
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

Алт метрика
Dimensions

Захтев за исправку

Порука ће бити послата Вашем НИО уреднику

Молимо Вас да унесете садржај

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.