Резултати

еНаука >  Резултати >  Cheese Fermented with Human-Derived Limosilactobacillusreuteri DSM 17938 and Mushroom Powders: A NovelPsychobiotic Food with Enhanced Bioactivity andSensory Acceptability
Назив: Cheese Fermented with Human-Derived Limosilactobacillusreuteri DSM 17938 and Mushroom Powders: A NovelPsychobiotic Food with Enhanced Bioactivity andSensory Acceptability
Аутори: Jovanović, Ivana  ; Vojvodić, Petar; Dina, Tenji  ; Tomić, Nina  ; Nešić, Jovana; Mitić Ćulafić, Dragana  ; Miočinović, Jelena  
Година: 2023
Публикација: Fermentation-Basel
ISSN: 2311-5637 Fermentation-Basel Претражи идентификатор
Тип резултата: Научни чланак
Колација: vol. 9 br. 8 str. 745-745
DOI: 10.3390/fermentation9080745
WoS-ID: 001056323200001
Scopus-ID: 2-s2.0-85169023686
URI: https://dais.sanu.ac.rs/123456789/14876
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/handle/123456789/6423
https://www.cris.uns.ac.rs/record.jsf?recordId=132612&source=eNauka&language=en
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/776992
М-категорија: 
21M21 - Рад у врхунском међ. часопису

1
SCOPUSTM
1
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions

Пронађи DOI

Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.