Резултати

еНаука >  Резултати >  Improvement of nutritional and bioactive properties of barley β-glucan-based food products using Bacillus subtilis 168 endo-β-1,3-1,4-glucanase
Назив: Improvement of nutritional and bioactive properties of barley β-glucan-based food products using Bacillus subtilis 168 endo-β-1,3-1,4-glucanase
Аутори: Šokarda Slavić, Marinela  ; Kojić, Milan  ; Margetić, Aleksandra  ; Ristović, Marina  ; Pavlović, Marija  ; Nikolić, Stefan  ; Vujčić, Zoran  
Година: 2023
Публикација: International Journal of Food Science and Technology
ISSN: 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор
Издавач: Wiley
Тип резултата: Научни чланак
DOI: 10.1111/ijfs.16647
WoS-ID: 001051812900001
Scopus-ID: 2-s2.0-85168444183
URI: http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/635
https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11438
https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/6518
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/781130
Пројекат: Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200177 (Centar za imunološka istraživanja 'Branislav Janković' Torlak, Beograd)
Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo)
Извор метаподатака: (Preuzeto iz Nasi u WoS)
М-категорија: 
22M22 - Рад у истакнутом међ. часопису

2
SCOPUSTM
2
WEB OF SCIENCETM
Алт метрика
Dimensions
Unpaywall

Резултати на еНаука су заштићени ауторским правима и сва права су задржана, осим ако није другачије назначено.