Назив: | Improvement of nutritional and bioactive properties of barley β-glucan-based food products using Bacillus subtilis 168 endo-β-1,3-1,4-glucanase |
Аутори: | Šokarda Slavić, Marinela ; Kojić, Milan ; Margetić, Aleksandra ; Ristović, Marina ; Pavlović, Marija ; Nikolić, Stefan ; Vujčić, Zoran  |
Година: | 2023 |
Публикација: | International Journal of Food Science and Technology |
ISSN: | 0950-5423 International Journal of Food Science and Technology Претражи идентификатор |
Издавач: | Wiley |
Тип резултата: | Научни чланак |
DOI: | 10.1111/ijfs.16647 |
WoS-ID: | 001051812900001 |
Scopus-ID: | 2-s2.0-85168444183 |
URI: | http://intor.torlakinstitut.com/handle/123456789/635 https://vinar.vin.bg.ac.rs/handle/123456789/11438 https://cer.ihtm.bg.ac.rs/handle/123456789/6518 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/781130 |
Пројекат: | Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200026 (Univerzitet u Beogradu, Institut za hemiju, tehnologiju i metalurgiju - IHTM) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200168 (Univerzitet u Beogradu, Hemijski fakultet) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200017 (Univerzitet u Beogradu, Institut za nuklearne nauke Vinča, Beograd-Vinča) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200177 (Centar za imunološka istraživanja 'Branislav Janković' Torlak, Beograd) Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Ugovor br. 200288 (Inovacioni centar Hemijskog fakulteta u Beogradu doo) |
Извор метаподатака: | (Preuzeto iz Nasi u WoS) |
М-категорија: | 22M22 - Међународни часопис категорије M22 |