Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike
Назив: Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike
Остали називи: Influence of ultrasound and heat pretreatment on technological and functional properties of dried bell and paprika pepper
Аутори: Lučić, Milica B.  
Ментор: Sredović Ignjatović, Ivana  ; Lević, Steva  
Остала ауторства: Antić, Mališa  ; Vukosavljević, Predrag  ; Onjia, Antonije  
Година: 2023
Издавач: Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet
Тип резултата: Докторска дисертација
VBS COBISS: 121769737
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21577
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782525
URL: https://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=9197
https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:30570/bdef:Content/download
https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/121769737
https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6318
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца