Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike
![](https://cdn3.iconfinder.com/data/icons/flat-actions-icons-9/512/Tick_Mark-256.png)
Назив: | Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike | Остали називи: | Influence of ultrasound and heat pretreatment on technological and functional properties of dried bell and paprika pepper | Аутори: | Lučić, Milica | Ментор: | Sredović Ignjatović, Ivana ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Lević, Steva ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Публикација: | Универзитет у Београду | Издавач: | Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет | Тип резултата: | Докторска дисертација | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21577 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782525 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |