Резултати

еНаука >  Резултати >  Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike
Назив: Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike
Остали називи: Influence of ultrasound and heat pretreatment on technological and functional properties of dried bell and paprika pepper
Аутори: Lučić, Milica
Ментор: Sredović Ignjatović, Ivana  
Остала ауторства: Lević, Steva  ; Antić, Mališa  ; Vukosavljević, Predrag  ; Onjia, Antonije  
Година: 2023
Публикација: Универзитет у Београду
Издавач: Универзитет у Београду, Пољопривредни факултет
Тип резултата: Докторска дисертација
URI: https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21577
https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782525
М-категорија: 
70M70 - Одбрањена докторска дисертација

Пронађи DOI


Google ScholarTM

Creative Commons лиценца