Резултати
еНаука >
Резултати >
Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike

Назив: | Uticaj ultrazvučnog i toplotnog predtretmana na tehnološka i funkcionalna svojstva sušene konzumne i začinske paprike | Остали називи: | Influence of ultrasound and heat pretreatment on technological and functional properties of dried bell and paprika pepper | Аутори: | Lučić, Milica B. ![]() ![]() |
Ментор: | Sredović Ignjatović, Ivana ![]() ![]() ![]() ![]() |
Остала ауторства: | Antić, Mališa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Година: | 2023 | Издавач: | Univerzitet u Beogradu, Poljoprivredni fakultet | Тип резултата: | Докторска дисертација | VBS COBISS: | 121769737 | URI: | https://nardus.mpn.gov.rs/handle/123456789/21577 https://enauka.gov.rs/handle/123456789/782525 |
URL: | https://eteze.bg.ac.rs/application/showtheses?thesesId=9197 https://fedorabg.bg.ac.rs/fedora/get/o:30570/bdef:Content/download https://plus.cobiss.net/cobiss/sr/sr/bib/121769737 https://technorep.tmf.bg.ac.rs/handle/123456789/6318 |
М-категорија: | 70M70 - Одбрањена докторска дисертација |